I gang igen

Børneværelse

Jeg har det bedst hvis jeg har styr på tingene og kan mærke at jeg er forud med projekter. Derfor har jeg ønsket at vi går i gang med børneværelse, trods den jyske overtro sidder lidt og puffer til mig under projektet. Det er også derfor at vi allerede har købt seng, puslebord, badekar, barnevogn og alverdens uundværlige babyting. hi hi

Vi (jeg) har bestemt at det bedste vil være, at lave et legeværelse nede i stueetagen, for han kommer ikke til at lege oppe på 1. sal alligevel før han er meget ældre, og vi gider ikke slæbe legetøj frem og tilbage mellem etagerne. Jeg syntes jo Runes kontor vil være det bedste rum, (han bruger det også kun til opbevaring af papkasser og div.) Så kan vi lave kontor i vinterstuen, der kan han også sidde og kigge ud over vejen når han arbejder, og holde øje med naboerne 😉 winwin syntes jeg… 😀

image

Runes kontor

imageimageimage

Runes nye kontor

imageimageimage

Her er det færdig resultat af ombytning af soveværelset, ikke helt optimalt. Madrassen fylder for meget, vi valgte gemme den til gæster, og her var det eneste sikker sted, hvis vi stiller den ned i kælderen vil den blive fugtig og ødelagt. Det flotte hjørneskab passer heller ikke ind, det er et arvestykke som vi er meget glade for og Runes ønske er at når han får sin vinkælder skal den derned 😉 så den skal også stå et sikkert sted!

imageimage

Børneværelse bliver meget enkelt heroppe med en seng og vores store skab som indeholder alt mit garn og kreative ting samt Runes sprut he he Igen en midlertidig løsning. Har fundet den fedeste børnelampe som skal erstatte det gamle IKEA rædsel over i vindueshjørnet.

imageimage

Har fundet den på http://www.rifraf.dk/catalogsearch/result/?q=anana+børnelampe til 1199 kr. Syntes den er så skøn!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I gang igen