Med på vagt

Familievuggen

imageimage

Familie vuggen er pimped 😉 Runes familie har en vugge som vi har været så heldig var ledig til Wilfred 😀 Den var godt brugt og en lilllle smule hærget ovenpå de forskellige babyer som har sovet de første måneder i den, så jeg bestemte efter selfølgelig få lov hi hi at pimpe den op så den passer ind til os.

imageimage

Tog hatten af om man vil, ved ikke lige hvad det ellers hedder måske kaleche 😉 samt skiftede det grønne stof ud, jeg syntes det fyldte for meget, man kunne heller ikke se at vuggen var af flet, hvilket jeg syntes ser vildt flot ud, så det ville jeg være synligt, derfor lavede jeg nyt betræk til kanten, Runes far havde klippet en madras til i bunden som jeg syet et betræk til i samme farve. Er vældig tilfreds med resultatet 😀 Børge blæksprutte har jeg lavet selvfølgelig fordi han er sød, men også fordi der var en dame til strikkeklub som fortalte mig at babyer elsker nuller deres ben, det skulle minde den om navlestrengen inde i maven, og det giver dem tryghed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med på vagt