Beslutningen om barnevogn

Stork

Vi valgte en Stork barnevogn, den er bare smart! kan klappes hel sammen så den kan være i en lille bil, alligevel har den et liggemål på 97 cm ligesom de store barnevogne. Det bedste syntes jeg er at det er så NEMT klikke kassen af og på stellet. (Syntes ved Oddervognen at det var besværlig at få kassen af) Man kan håndtere mange af funktionerne med en hånd.

image

Vi fik samlet tilbud på alle de ting vi havde brug for hos ønskebørn. Det har været en super service vi har fået hos dem og de har også givet en rigtig god rabat (nu samlede vi også alle vores køb derude, det kan godt betale sig) Alt i alt en rigtig god oplevelse! Så juhuuu og tjek ved en masse ting på listen!! 😉

2

  • Stephanie

    Jeg ville lige høre om du stadig er godt tilfreds med din beslutning om stork frem for emaljunga. Som du selv tidligere har skrevet er det vanskeligt at finde brugerundersøgelser og er derfor meget interesseret i at høre om din oplevelse med vognen På forhånd tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Villa Heimdal

      Hej Stephanie
      Åh barnevogns junglen….. 🙂
      Vi er meget tilfredse med barnevognen! Jeg tænker hver dag at det er så fedt man kan håndtere det meste med en hånd.
      Når jeg skal have liften ud, er det nemmere hvis jeg slår hovedgærdet ned, så man ikke skal tippen liften helt op, og det kan man jo med en hånd, samt slå den op igen når du har liften i den anden hånd. Praktisk!
      Vi har ikke et sted hvor den kan stå om natten, så har slæbt den ind og ud, og der har det været praktisk og mega nemt at man bare klikker kalechen af, den vejer heller ikke ret eget hvilket også er et plus!
      Den kan jo også være i ALLE biler, vi har selv et stort bagagerum men alligevel så er det fedt man kan slå den helt sammen i stellet, man fylder alligevel kalechen med tasker og div. babyting, (hvis plads) så behøver vi ikke klappen den sammen. Har også haft den i en lille bil, der kunne alt være der på nær et hjul 😉
      Det er en høj vogn, hvilket passer godt til mig eftersom jeg også er høj. Den er ikke så affjedret som nogle af de andre vogne, men ikke noget vi har haft problemer med, den “drejer” også nemt selvom den ikke har dejehjul på.
      Bremsesystemet fungere også godt, man skal lige vende sig til hvordan det virker, kom selv til i starten trykke bremsen ned igen når jeg vil løsne den! men det kan skyldes mine store fødder ha ha ha
      jeg tænkte at Odder havde et smart lynlåssystem i midten, men nu syntes jeg Storks system med lynlås i kanten er smartere. Hvis man har regnslag på og du lige vil putte noget ind i vognen (hvis man har en lift så er der plads i enden til div.) skal du kun lige løfte i slaget og lyne op.
      Har brugt lommen som sidder i siden indenfor ved hovedetgærdet til babyalarmen, så den ikke skal ligge lige i hovedet på ham, igen rigtig smart ;.)
      lommen indeni i enden har jeg brugt til myggenet, den udenfor er smart til buspenge/kort som man kan komme til uden åbne.
      Som du nok kan fornemme så er vi vældig tilfredse med barnevognen så jeg kan varmt anbefale den!!
      De bedste hilsner

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beslutningen om barnevogn