Symakinene er støvet af

Scanning uge 20

Vi var i går til 20 ugers scanning ude på Skejby. Vi havde jo snydt i påsken hvor vi var hos en privat scanningsklinik her i Århus.

Det var jeg så glad for at vi havde investeret i, for denne her oplevelse var virkelig ubehagelig.

Det hedder; misfosterscannings tid og bare ordet kan jo få tankerne i en gravids hovede til at løbe helt af sporet.

Vi blev mødt af en sur sygeplejske, jeg tænkte bare at hun nok skulle tage imod og så ville jordmoderen komme senere. Første gang havde vi nemlig den sødeste jordmoder. Jeg aftalte med Rune at han skulle tage nogle billeder, det er så hyggeligt at se på senere og der sker så mange ting lige nu i vores liv, med billeder kan man huske situationen og stemningen bedre når man kigger på dem. Det skulle jeg så ALDRIG havde bedt ham om! for sød som han er, starter han jo med at tage et når jeg ligger der på briksen med struttende mave, imens hun indstillede noget ved maskinen. Hun blev vildt sur og irriteret på ham, for hun gad simpelhen ikke være med i alles børnebøger osv. selvom hun der sad med ryggen til…… Stakkels Rune!

Fair nok vi skulle nok også lige havde spurgt, men SLAP DOG AF kvinde og sig det på en flinkere måde, det her er vores øjeblik og ikke dit!!!! Jeg vrissede meget hårdt til hende, at det altså var mig der havde sagt at han skulle tage billederne. Jeg sagde ikke mere til hende resten af tiden!

Så kom Rune til at stille sig bag hende, for at han kunne se på maskinen og ikke i den lillle bitte skærm 7 meter væk (den som jeg kigger på) ejiiii nej så blev hun sur igen! at det var bare så forstyrrende når der stod en bagved hende, så han skulle sætter sig overfor på den anden side, det gjorde han så, men stadig så han kunne se hendes skærm dvs. nede ved mine ben meeeen det måtte han heller ikke for det ville også forstyrre hende…. Amen herre gud så slap dog AF!!! jeg lå bare og ventede på at Rune ville eksplodere, så jeg ikke selv kom til det  ha ha ha

Hun bad os om at når hun scannede skulle vi ikke snakke for det her var MEGET svært og det var jo vigtig at hun fik ALT med. Billederne på skærmen var så dårlige, jeg kunne ikke se hvad der var hovede eller røv på skærmen helt ærlig!! Så da jeg havde et spørgsmål spurgte jeg Rune og snakkede bare udenom hende. Da hun så fandt ud af at han er kardiolog, begyndte hun da også fortælle lidt imens hun scannede så jeg kunne følge med hvad det var hun undersøgte!

Jeg lå bare og tænkte at de 1000 kr vi gav for en scanning i påsken var det bedste brugte penge jeg har givet. Signe som den jordmoder hedder som har klinikken gik grundig igennem alle lag (det hedder det altså) og imens forklarede os meget omhyggeligt hvad vi så på skærmen (hendes skærm var kun 3 meter væk og en kæmpe fladskærm) billede var skarpt så jeg kunne se hvad der var arme og selv de bitte små fingere kunne jeg se. hun fortalte hvordan man kunne se det var normalt og hvordan det ville se ud hvis der var noget galt.

Hun var fantastisk og kan kun anbefale ALLE besøge hende! Hvis vi ikke havde været hos hende først, ville denne her oplevelse havde påvirket os begge mere end den gjorde.

Vi sad nemlig begge tænke PYT! med dig din SURE sygeplejske, vi har været et super sted henne hvor der blev forklaret grundig, så få du bare dit arbejde gjort i ro og uden snakken og lad os komme afsted.

Da vi kom ud i bilen sagde jeg til Rune at hun havde ikke engang fortalt os hvor lang han er nu og hvor stort hans hovede er.

Et stk sur : – ( til hende!!

Her er de billeder fra Signes Scanningsklinik for dem vi fik med i går, er så dårlige, selvom han er 3 uger ældre på de nye kan man ikke se ham ligeså godt som på Signes…image

image

image

Fin og LANG dreng så han arver nok ikke Runes korte ben ha ha ha Det hvide er dannelse af knoglerne.

imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Symakinene er støvet af