Første møde

Vægttab

image

^^ÅHH NO HAN HAVDE TABT SIG ALT FOR MEGET FRA 4450 G FØDSELSVÆGT

imageimage

^^SÅ NU SKAL HAN FEDES OP SÅ VI KAN KOMME HJEM

imageimageimageimageimage

^^ FAR OG WILFRED TAGER EN MORFAR 😉

imageimage

^^HAN LIGNER IKKE EN SOM ER UNDERVÆGTIG HA HA

Vi troede rigtig at vi skulle hjem til weekenden med vores baby og nyde ham derhjemme, men lige inden udskrivningen blev han vejet, og havde desværre tabt sig ALT for meget! Jeg havde svært ved at finde ud af amningen og ovenpå den operation så var mælken ikke løbet til endnu. så bassemand fik næsten ingeting at spise, vi vidste jo ikke hvordan det skulle være, så vi havde ingen ide om der var noget galt, udover han græd og græd åbenbart af sult 🙁 for da han fik modermælks erstatning blev han så tilpas. Vi skulle køre hver 2. time med amning derefter gav Rune flaske og jeg skulle sidde med en “malkemaskine” som skulle hjælpe mælken til at løbe.. Ikke det sjoveste og det gjorde så mega ondt (hvorfor havde ingen fortalt mig om det)……….

Vi fik lige pludselig fuldtidsarbejde når vi var færdig med alt det her halløj var der næsten gået 2 timer, og så forfra igen!! Vi blev dog bedre, men det tog da noget tid og dage komme dertil. Jeg var mange gange ved at give amningen op, men VIL bare så gerne havde den tæthed med ham, og min stædighed ville heller ikke tillade mig give op!! Heldigvis!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første møde