Scanning uge 20

Beslutningen om barnevogn

Vi havde givet os selv weekenden til at beslutte hvilke barnevogn vi skal vælge. Det har virkelig ikke været nemt det den ene ikke har har den anden.

Så vi har spurgt dem vi kender hvad de har og hvad de har været glad for. Dem vi har snakket med har været super glade for deres valg, om det har været en odder eller emmaljunga.. Vores valg står nu mellem en odder de lux zip eller en af de nye barnevogne Stork.

image

image

Odder vognen ved man er kvalitet og den kan holde i 20 år, men man skal jo ikke bruge den i 20 år…?? Stork vognene er virkelig smart alt kan håndteres med en hånd samt den fylder ikke meget når den er slået sammen. De kan begge være i bilen men selvfølgelig er der mere plads med Stork end Odder…

Stork kom i butikkerne i starten af 2015 og der har ikke været nogle reklamationer endnu. Man kan ikke finde nogle steder på nettet hvor folk har beskrevet den og deres tilfredshed med vognen. Det er lidt frusterende for man vil jo ikke købe noget som kommer til at hænge efter 1 el. 2 år eller hvor bremserne ikke virker så godt efter brug eller hjulene dingler af. Der er man sikker med en Oddervogn for de har været på markedet længe og alle deres “børnesygdomme” er opdagede, de giver 3 års garanti hvor Stork giver 2 års garanti.

Strok kan købes i ønskebørn og hvis man samler hele købet hos dem seng/klapvogn/barnevogn/babyalarm/madrasser/dyner osv. så vil de gerne give mængde rabat.

Babysam har Odder og selvom man samler hele sit køb der vil de kun giver 5 % på barnevognen i form af et gavekort som skal bruges hos dem.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scanning uge 20