Familievuggen

Redebygning

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Vi har været i gang med at forberede os på at vores nye familiemedlem kan komme snart juhuuuu vi GLÆDER os!!!

Runes far som altid hjælpsom var hernede en weekend og hjalp med at samle seng og puslebordet. Nogen ting skal man ikke lave som par ha ha ha Vasketøjet er også vasket åhhh det er bare så cute, glæder mig til at se ham i det <3

Vi har været så heldig få en masse legedimsedutter fra Runes kammerat, det blev vi så glade for! Se lige alle de fine bamser samt div. aktiveringsting!!!

Barnevognen står også klar, den er bare så flot og mega nem håndterer har stået øve mig lidt hi hi da vi hentede den stod vi udenfor bilen og havde helt glemt hvordan den slåes sammen, de kom ud fra ønskebørn og hjalp os mens vi skralgrinede for det var altså lidt komisk!! Ønskebørn i Tilst er bare de bedste, altid god og sød betjening!!!

Det fine hjertetæppe har min dejlig veninde lavet til Wilfred <3 Det er bare så lækkert glæder mig til at pakke ham ind i det! Jeg ELSKER hjemmelavet ting, bliver så glad og varm ved tanken om at der er en som har siddet og tænkt på os mens de har produceret et håndværk, det er bare de bedste gaver !! Babykæden har jeg selv lavet ovenpå kvalmen tog den godt nok lang tid, eftersom det ikke lige var hækling jeg kunne overskue mest, men ville jo gerne selv have en, de sidste jeg har lavet har jo været til familie og venner 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familievuggen