23+

En stukket pinse

Vores pinse er gået med at sætte stuk op, langt om længe!!!

De dejlige svigerforældrene kom og hjalp os, der er mange ting jeg ikke kan gøre nu, jeg kan ikke løfte eller rende op og ned af trappen efter værktøj og div det som jeg plejer springe efter!!! Det ER frusterende men mit hjerte hamrer næsten ud af brystkassens hvis jeg går ned i kælderen og op til 1. Sal igen, bliver helt svimmel og kan ikke snakke må bare lige sætte mig og få styr på pulsen igen😳 det er så vildt hvordan ens krop forandre sig med sån en lille baby i maven. Det er også nogle gange svært acceptere at man er begrænset hi hi eller så er det bare mig der stadig tror jeg kan ALT!

Det endte med at blive så flot amen altså også flottere end det stuk vi pillede ned da lofterne skulle sænkes eller rettes ud!

imageimageimageimage

Vi vi kunne ikke få det gips/lim som vi havde købt med stukken til at virke så de blev sat op med No more nails! Det virker bare fatstisk 10 sek. pres og så sidder det.

Nu skal de bare tørre og derefter fuges og males.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23+