Uha første julegaveønske : - )

DIY

Da vi havde VVS ude og aftale hvordan radiatorene skulle hænge valgte vi få rørene gemt, eller det troede vi i hvert fald vi havde aftalt…….. Men det havde han misforstået og det kan ikke bare laves om og blablabla Så nu har vi synlig rør og det ser bare ikke pænt ud, derfor skal vi på sigt have nogle radiator skjulere, problemet er bare at de KOSTER!!!! Hold nu op 5000kr kommer hver op i og vi skal bruge mange, så det bliver ikke lige forløbelig. Jeg har ledt på nette efter en hjemmelavet model men har ikke kunne finde lige den. som jeg tænker vil passe, så for 4 weekender siden hvor Rune var på vagt tænkte jeg nu prøver jeg skisme selv lave en demo, den er da blevet ok!

imageimage

 

 

Jeg har brugt den gamle Mdf plade som vi havde i kælderen, lavede en tegning inden det tog næsten længere tid end skære pladerne ud. Jeg tegnede på pladerne og så ellers bare save med stiksav, den drejer ikke så godt så kanterne er ikke blevet super gode, men man kan se ideen. Der skal metalplade i hullet der har jeg fundet nogle i England som laver med den franske lilje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uha første julegaveønske : - )