Svensk nybyg

Sove weekend

Hold nu op weekenden er gået stærkt!

Vi har virkelig slappet af denne weekend. Jeg havde fredag, lørdag fri og Rune “arbejdede” hjemme i fredags. Tror ikke han fik lavet så meget for jeg syntes det var så hyggeligt at han var hjemme så kom hele tiden til at snakke og spørge ham om noget hi hi samtidig med at jeg fik skuret vores gulv i køkkenet og spisestuen, orkede ikke stuen bagefter, det tager så forbandet lang tid at gøre rent, man skal først hælde sæbevand ud over gulvet og bagefter med en skurebørte skure det rent! Så da jeg var færdig efter 3 timer syntes jeg ikke stuegulvet trængte så meget he he

image

Rune skulle til nytårskur om aftenen jeg kørte ham afsted ved 16.30 tiden. Eller han kørte selv derned så kørte jeg hjem, pyha syntes stadig Århus er en skræmmende by at køre i. Jeg har dog fået mere styr på gearskiftet men altså alligevel…. Der er så mange cykelister, prøver altid undgå Århus midtby hvis muligt, denne her gang kørte jeg fra Frederiksberg og hjem 😉 en stor buge udenom midtbyen hi hi havnede ude på den vej til lossepladsen!

Lørdag stod Rune først op ved 12 tiden, der havde jeg for længst stået op og sad og hæklede løs på en abe til.  Kan næsten ikke huske hvad dagen blev brugt på, for tror faktisk bare at vi sad i sofaen med dynerne og hyggede med tvserier. Jeg fik aben færdig men syntes ikke den blev ligeså god som den svigerforældrene fik her til jul, så må prøve lave en til 😉

image

Søndag blev der lavet lidt husarbejde, jeg fyldte traileren mens Rune lavede lidt på sin PhD. Der var så skønt vejr så gik igang med at klippe lidt buske ned, der var mange forårsblomsterne som er begyndt titte frem, men de fleste er gemt under sten og skrammel fra renoveringen af altanen, så jeg rev lige lidt med rives så de bedre kan komme frem! Opdagede også at ALLE de tulipanløg jeg har brugt en evighed på at grave op i sommers og plante i en murebalje vare helt fyldt med vand!!! Jeg havde godt nok lagt de der kugler nederst men skulle havde taget dem ind til tørre istedet for de var helt oplæst alle sammen, prøvede rode det hele igennem fandt kun 5 hele løg som ikke smattede sammen ved berøring. Amen altså hvor ærgerligt!!!

imageimage

Se hvor hvor meget de titter frem

image

 

De sørgelige rester af tulipanløgene snøft snøft

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk nybyg