Søndagsshopping

Weekend

Har nydt søndagen lavet lidt husarbejde. Elsker når jeg får så meget ud af dagen som muligt! At udnytte hvert minut er virkelig en tilfredsstillelse 🙂

Døren udefra til vinterstuen skal have en make-over, så jeg har brugt mange dage på at slibe den ned så den var klar til maling, er ikke færdig men jeg er meget godt tilfreds med resultatet af weekendens arbejde!

Døren skriger nærmest efter en kærlig hånd, og det skal den få 😉 imageimageimageimageSyntes selv at resultatet er blevet rigtig godt Wehiiii faktisk bedre end forventet, så nu er jeg også gået igang med indvendig side som skal males hvid, jeg har slebet og spartlet den så nu er den klar til maling!

image

 

Søndagsstrikkeklub

Udover at sætte vores hus i stand, så elsker jeg alt kreativitet og når vi nu er kommet så langt i projektet er det fantastisk at jeg kan lave begge dele. Vi er 4 tøser som strikker, jeg er nybegynder og har ikke haft tiden til at blive god, men det håber jeg har nu!! Så jeg har store planer for strikkeprojekter og regner også med at jeg snart fylder bloggen ud med færdige strikkeprojekter ha ha

Et stemningsbillede fra strikkeklubben i dag, vi var på kvinde museets cafe, der er bare rigtig hyggeligt og en dejlig stemning. Deres menukortet er også lækkert og priserne er gode iforhold til Århus cafe priser!

image

Figurerne skal blive til en barnevognskæde til min kollega som snart skal have en lille pige. 🙂 hæklede fra Maja Hansens hæklede dyr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsshopping