Blæksprutten

Nyt år 2015

Happy new year!!!image

Der var fest på villa Heimdal!! Jeg havde taget en masse billeder men fandt desværre først ud af efter forretten, at der ikke sad noget kort i :-(( så før billederne af borddækningen og forberedelserne samt dronnings nytårstale blev ikke foreviget herinde denne gang…

image

Har dog lige et billede af bordopdækningen 😉 elsker elsker mega mussel!!!

image

Havde forvandlet vores juletræ til nytårstræ, så kunne man bare hente en ny hat eller briller eller begge dele efter måltid hvis man ønskede.

image

Det eneste madbillede, afslørende 2. Potion hi hi

Vi havde delt opgaver ud så Rune og jeg ikke skulle stå med hele gildet selv. Fætter jan og Louise stod for forretten og de havde virkelig givet den gas, det var bare så lækkert græskarsuppe små fisketapas og noget af det bedste hvidvin jeg længe har smagt, de havde både noget tørt og sødt med!! Jeg var mere til den søde ti hi

Rune og jeg lavede beef wellington med kartoffelroulade, det blev også en succes som altid tror Rune at vi har for lidt mad så vi dobblede op på alt he he så nu er der rester til en uge.

Bettina og Peter skulle lave dessert det var en omvendte æblekage med vanilje is Tarte tatin mums den var lækker!!! Bettina havde taget en gammel portvin med en helt tilbage til vores mors tid, fra en portvintur de havde været på det må være for snart 12 år siden.. Den smagte rigtig godt og tanken var bare så smuk. <3

Heidi og Christian havde boblerne med og Heidis specialite, hendes hjemmelavede kransekage..image

imageimageimageimageimage

En lilllle smule fuld Anittapigen!

image

En af bordbomberne var kommet for tæt på lampen!!!! ÅHHHH NO

Det var virkelig en succes med uddelingen og man skulle tro at gæsterne troede de fik karakter for maden for det var virkelig stjerner værdig!!

Vi festede til langt ud på natten sad og sludrede og sang med på musikken og blev mere og mere fuld hi hi vha pokker det er jo nytår og det var en god en af slagsen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blæksprutten