Trappetrin

Køkkendrømme

Vi startede med at kigge efter hvide låger og træbordplade, vi besøgte alle køkkenfirmaer i Århus vi begyndte at blive mere og mere lun på sort træ, der var selvom den mærke farve meget liv i udtrykket. Dog er det ikke ligegyldig hvilke trælåger der er jo mange forskellige måder at bejdse træ på, og så skal årene også ligge rigtig jamen alle de detaljer, det virker ligegyldig men i det færdige resultat betyder det meget, man kan bare godt blive træt og sprænge over, men det gør vi ikke her 🙂 ingen smutveje. JKE design var dem som kunne lave de special løsninger vi ønskede og deres fronter er bare de flotteste til det budget vi har til køkkenet.

Indtil videre ser vores køkken sån her ud 😉imageimageimage

 

Det er alligevel utroligt hvad man som menneske kan vende sig til, vi vasker op og henter vand nede i kælderen, det fungere faktisk okay. Når vi har gæster siger de ejii hold da op hvordan kan I!? Men når man står midt i det, så tænker man ikke så meget over det, det fungere jo! Så det skal vi nok kunne leve med indtil vores super flotte køkken bliver sat op.

Har prøvet gøre det lidt hyggeligt med et par krydderi hylder, syntes det er vigtig at selvom det er midlertidig må det godt se pænt og hyggeligt ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trappetrin