2. Søndag i advent

Nybyggeri til UG

I går var vi ude og se min kollegas nye hus, hold nu op det var fedt! Helt anderledes end vores. Nybygget men skiller sig alligevel ud fra den måde man bygger nye huse i dag. I huset her, har man ladet sine drømme få frit spil, og skabt en bolig som mange kun kan drømmer om. Huset ligger på en forhøjning med udsigt til skov og marker. Vi var der om aftenen så udsigten må vi se en anden gang, men man kunne fornemme da vi kørte op af den kulsorte vej, at huset ikke vil være generet at bil larm, og naturen rundt kan kun være fantastisk, derude midt i ingenting tronede det kæmpe hus frem på forhøjningen, og med de kæmpe store vinduer så det bare så mega fedt ud. Lignede helt en stjerne der lyste op i mørket.

IMG_4048

Mega stort køkken alrum, pejsen ser lille ud men er faktisk stor 😉 Store vinduespartier til begge sider, den ene side udsigt til skoven, den anden udsigt til marker! Amen det var så flot vi kunne dog “kun” nyde udsigten til Stillings aften lys, fra badeværelset hvor den ene side er vinduer fra gulv til loft, og badekar i midten. (blev så betaget at jeg helt glemte tage billeder af det hele hihi ) IMG_4054

 

LED strips som ligger på hanebåndet og gir et fantastisk blødt lys. Super idee!!

IMG_4047IMG_4046IMG_4045IMG_4044

 

Lige et “lille” gæstetoilet/bryggers Med udsigt til marker….

1

  • Det ser godt ud. Vi overvejer selv sådan en dobbeltsidet pejs mellem vores køkken / alrum og stue. Dejligt at kunne se lidt billeder af hvordan det kan komme til at se ud i vores nye hus.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Søndag i advent